Thursday, September 11, 2014

Perperiksaan online penolong penguasa kastam

Semalam sepatutnya ambil exam online.. Jam 8 pagi dah stand by depan laptop. Jam 8.30 pagi try bukak website spa. Tak boleh masuk langsung!!! Agak stress juga.. Try sampai jam 9.30 pagi.. Tak boleh masuk gak..
Masa tu kat umah baru kak jat. Kak jat kata, 'tu maksudnya mmng bukan rezeki la tu'.. 
Dengar je kak jat cakap mcmtu terus shut down laptop. Salin baju dan terus main pool... Hahahaha


Jam 11 pg, tgk2 la fb. Kawan update status tgh ambil exam 3 jam yg lepas.. Boleh pulak kan masuk sistem. Rupanya SPA share link exam kat FB SPA.. Wakakaka.. Tgh2 nak exam mana sempat nak cek FB wahai encik SPA oi...

Geram jugak sbb tak dapat amik test tu. Tp redha je la... 

Hari ni kawan share lagi... 


So sape-sape yang gagal masuk sistem exam sila la buat aduan untuk dapat peluang kedua.. Gud luck!!! 


No comments: