Wednesday, September 30, 2015

Reunion sekolah rendah

Tetiba je terinvite dalam group sekolah rendah, sek keb kechau 1, kuala lipis, pahang.

Lepas abis darjah6, 1997, kami pindah ikut arwah abah ke felda chiku4.

So, sejak tu jugak tak jejakkan kaki ke kechau. Tp form 1, masih sekolah kat lipis la...

Ni tetiba ada plan nak buat reunion...

Memula kata buat kat bukit merah.. baru nak teruja, tetiba tukar plan.. konon ke desa balqis... pastu tukar lg je bagan lalang... hahaha...

Tp desa balqis tu cantikkan.. kalo ada rezeki, insyaAllah boleh la plan satu family ke situ.. insyaAllah...

No comments: