Tuesday, January 13, 2015

2nd checkup di azzahrah @34w5d

Alhamdulillah... dah nak masuk 35 minggu dah...
Kali ni abg baby elok je tido tak mcm haritu. Hahahaha... adik baby yg aktif dalam perut.
tp tak lama pun tido... bangun2 je terus kehulur-kehilir merapu...


Alhamdulillah adik baby tak ada masalah apa2. cume mengandung kali ni blum dapat cucuk kancing gigi lagi. so Dr tanya samada nak amik kat sini or amik kat KK je. sbb amik kat KK free, maka amik kat sana la... 
abis cek up, confirmkan dgn Dr. utk booking. Dr. pun kata tak de masalah untuk booking. so siap2 bayar deposit rm 300 untuk pakej Al-kausar (4katil). FYI, pakej ni sah hingga 15hb ni je.. nasib baik kitorang sempat grab. lepas 15hb, pakej lain (2katil) dgn harga rm1688 tak termasuk caj-caj tambahan...




aku tak kisah pun bilik bape org. sbb abg baby pun nak ayah dia teman. sian plak nanti dia tak de teman... lagi pun motif utama aku ke swasta kali ni adalah sbb nak Dr dan nurse perempuan... tu je... so amik je la yg murah... harap2 dapat bersalin normal.. insyaAllah...

No comments: