Sunday, July 27, 2014

Panggilan untuk perperiksaan online penolong penguasa kastam w27

Kali ni laki bini ni dapat pulak panggilan exam online kastam w27. 

Dulu masa bujang penah la amik exam ni. Tp utk jawatan penguasa kastam gred 41. Exam masa tu kat PICC. Xde exam online ni... 

Bagus jugak SPA dah upgrade sistem jd exam online. So boleh la ambil exam di mana sahaja..

Tp mcm kami ni kali bini dapat panggilan. Tak tau lagi nak p ke tak. Komputer kat umah ni ada satu je. Tu pun xbleh aksess internet explorer.. So kene la ke CC kot.. 

Tgk la mood nak g amik exam ni ke tak.. Hahahaha... 

Apa-apa pun untuk yang ambil exam ni, gud luck ye.. 



1 comment:

Anonymous said...

You really make it seem really easy with your presentation however I to find this matter to be actually something that I feel I might by no means understand.
It sort of feels too complicated and extremely wide for me.

I am having a look forward for your subsequent publish, I will try to get the
grasp of it!

Visit my page diy improvements (www.homeimprovementdaily.com)