Thursday, November 11, 2010

Merdeka!!! tapi cume separuh merdeka.

Dengan ini, aku mengistiharkan bahawa aku sudah abis periksa. :)
yeahhhh!!!! xde pecah2 kepala n stay up malam2 nak wat homework. cume skng kene bersedia nak masuk ke alam pekerjaan.
start 1hb 12, maka aku dengan rasminye bertukar status dari penganggur ke pekerja yang berkaliber. cewahhh kau. :) tapi yang xsyioknye xsempat nak cuti lama2 plak kat umah T___T
sedey bile mama tepon tanye, "adik betul ke dah nak keje? xnak duduk kat rumah dulu ke tolong mama?" adoyaiiii.... ayat yng yang aku sangt serba salah nak keje.
tapi kan... dalam gembira2 dah abis periksa, ada tinggal 1 je beban yang masih tertanggung. FYP.. hari jumaat hantar full report. hari isnin presentation n selasa presentation poster. OMG.... banyak lagi kene add dalam system. help needed here... :((
ok... sambung buat FYP. wish me luck.