Wednesday, June 2, 2010

the vampire diaries - 8TV

nak tau x, vampire ataupun puntianak atau juga dikenali sebgai kuntilanak di indonesia juga rajin menulis diari. kerana bagi vampire ini, memory adalah benda paling penting utk diingati. so, utk xlupakan segala memory yng ada kerana hidup seribu tahun lamanye, maka mesti tulis diari.
kalo baca buku log arwah abah masa muda2 dulu, xpaham sbb bahasa zaman dulu2 sagt berbeza. perchayala... hihihihi...


ok, malam tadi sbbkan abg ipar saye lambat balik umah utk makan malam bersama2 sbb nak cari otromen sekeliling alamanda, saye n akak terbukak la 8tv. time tu tengah cite vampire ni. mcm best je tgk. ok... maknanye, setiap selasa dah ada cite best k. sile ambil perhatian.
ok, mari saye cite skit cite pasal vampire diaries ni. cite ni pasal ELENA GILBERT lakonan NINA DOBREV yang kehilangan mak ayah dia dlm satu kemalangan. die plak survive dalam accident tu. kat skolah plak ada student baru iaitu STEFAN SALVATORE lakonan PAUL WESLEY. die ni la vempire tu. umur stefan ni xtau la bape ek. sbb kawan vampire die panggil die uncle stefan. die kembali semula ke Mystic Falls sbb elena. muke elena ni same dengan someone from the past la kirenye.

barisan pelakon VAMPIRE DIARIES

pakcik stefan.

elena

Damon Salvatore iaitu abg pada pakcik stefan.

acctually, cite ni masih lagi samar2 sbb 1st episod la katakan. so, nantikan la episod seterusnye minggu dgn k. kite duk depan tv sama2.

p/s: info dari cni dan picture dari pakcik googles. kalo nak tau cite die dgn lebih lanjut, p kedai buku n cari buku 'THE VAMPIRE DIARIES' by L. J. Smith

3 comments:

fiD said...

pontinak yg ensem n cantekkk, oho..

pelikzzzzzzzz

PinQib said...

wakaka.. awak..
saya da tngok smpai epsod 13..
malam td tu lame sangat.. weee.. :)

نورازريناابوحيري said...

fid: puntianak mesti cun n nsem baru rela nak kene gigit

pinqib: wah... mane dapat??