Friday, April 16, 2010

Dinner Bizzcom

5 april 2010
8.30 mlm - 11.00 mlm
Hotel UiTM dungun
tema: garden

utk dinner kali ini, tema garden telah dipilih dan diadakan di hotel UiTM. seramai 7 orng VIP yang hadir iaitu Pn rosma, cik azila, pn nora yanti, miss nik, miss norlina, pn nazatul azleen, dan pn dayah.

tengah sibuk2 orng nak call, photographer plak nak amik gambar. lol...
dress: rm 75
Heel: rm 50
Shawl: rm 13
Make up: sendiri pakai In2It rm 70
Total: rm 208 (^_^!)
However, i really love the dress.... (^_^)

GREEN CARPET...

Pn Dayah, Miss Lina and Miss Nik

Pn Rosma and Pn Nora Yanti...

Pn Nazatul Azleen and Miss Azila

Ku halina dan siti sara

Na O Mei (Zana) and Azira

Myexara and Nadia

june ala2 model pengantin...

sedang kusyuk meng"vote"



I love my dress and my heel. =)

Part 6 kene wat persembahan spontan.. lol

persembahan dari part 5... ngeee....

dapat sijil dari miss azila

ni die kami punye prince and princess of the nite. rashid and nadia. tapi, aku masih confius..... nape rashid yng menang??? adakah sbb die sorng saje budak part 6 lelaki? lol...

"Rasid, ko pilih antara aku atau kema..."

finally, rashid pilih aku... lol... (Mr s, sile jgn marah. adegan adelah sengaja direka... saye masih setia dgn kamu)

ni la budak part 5 BizzCom. all chicks...

dan.... ini lah kesemua student BizzCom. 44 student all. 20 part 6, 9 part 5 and 15 part 2.. ngeee...

me and pricess of the nite

ok... jom balik...

2 comments:

PinQib said...

aku benci ke event2 macam ni..
x layak jdi daten

نورازريناابوحيري said...

hihihi... ni my 1st time p dinner mcm ni