Monday, September 21, 2015

Review mesin basuh lazada

Ok.. mmng sgt2 kebetulan..

Lazada haritu ada buat flash sales..

Dan kebetulannya mesin basuh tetiba je tak bleh spin. Suami nak hantar repair, pun xbleh sbb dah reput..

Maka terus meng'lazada'... jumpa mesin basuh jenama media ni. 7kg.. fully automatic.. rm399.. murah kot..
Paling cikai pun biasa harga rm700 lebih. So apa lagi. Rembat la..

7hari masa penghantaran.. hantar pakai skynet. Kebetulan aku xde kat umah sbb nayla kat spital.. dia letak kat umah jiran sebelah.. hehehe...

Suami la yg rasmikan..

So far, ok je.. cuma kurang cerdik skit la.. sbb panel dia ringkas je.. xde nak pilih2 jenis cucian contohnya nak cuci kejap je atau nak cuci lama2.. basic gila la function dia..

So far aku ok je. Sbb buat basuh baju harian kan..

Klo nak basuh baju yg gedik2 tu better hantar dobi je. Hehehe..

Ok..
Dr segi service lazada, aku bg 5bintang. Harga 5bintang. Fungsi mesin 3bintang...

No comments: