Thursday, February 19, 2015

Siri menambah selera anak... part 4 (final)

Ok... rasanya ni final siri kot.. hahaha.. mcm filem plak ye...
Just nk update result. Sblan yg lepas, berat si bijak 9.9 kg dengan muka cengkung dan badan melidi. Lepas bg mkn appeton lysine jenis liquid setiap pg campur dlm susu (habis sebotol), berat si bijak naik 100g. Walaupun 100g je (klo org dewasa beza mcm lepas berak je kan) tp bg baby lain.. so far nmpk la perbezaan si bijak.
Lebih aktif, xbanyak merengek2 dan yg paling penting dia dah nak mkn. Skng da stop bg appeton pun still tak de masalah selera mkn lg. Alhamdulillah..

Awal2 bg appeton, pipi masih kepet.. 


Pipi dia dah labuh skit.. picit pun xlembek mcm dulu.. peha dgn lengan pun da keras je... hihihi...

No comments: