Tuesday, July 15, 2014

Transformers 4

Dapat jugak tengok transfomers kali ni. Kalo transformers 1 dulu, tgk dgn suami (masa tu dating pertama kot).. 
So mmng terus follow cerita ni sampai skang. Tp transformers 2 dan 3 sanggup kot kejar 1st day tayangan. Sanggup balik kl jauh-jauh semata-mata nak tengok.. Sambil selebrate anniversary la tu sebenarnya.. 

Now, transformers 4 ni tgk hujung-hujung je. Yela kan.. Dah ada si bijak. Mula-mula ingt nak tgk cd je nanti tp mcm tak best plak. 

Last-last bawak je la si bijak tengok sama. Nasib baik tak meragam dalam tu. siap boleh tidor lagi.. Hahahaha...

Plan ingt nak tgk esok, rabu pagi. Siap-siap beli tiket hari ahad haritu. Tetibe plak bos suami kata rabu pagi ada tender kene pegi. 

So smlm, terus pegi pagi-pagi nak tanya boleh tukar tiket ke tak.. Sayang kot kalau burn mcm tu je.. 

Staff kaunter tu cakap tak boleh. Bincang-bincang dulu dgn suami, pastu nak beli la tiket baru je. Kire burn la.. Pastu staff kaunter tanya bawak tak tiket tu.

Dia ambil tiket dan masuk office kejap. Keluar-keluar je dia kata, bolehla terus masuk..

Alhamdulillah.. Tak payah beli baru dah... Mungkin sbb mmng tak ramai kot org yg tgk tu dia bagi tengok. Dalam panggung tu ada dalam 10 org je kot.. Pagi kan.. Org g keje.. 

So far, cerita transformers kali ni mmng best.. Sbb tak ada adegan-adegan lucah sangat.. Walaupun ada babak yg nampak kartoon tp keseluruhan serita dia menarik.. 

Rasa mcm nak pegi tgk lagi je.. Wakakaka... 

No comments: