Saturday, April 28, 2012

Wedding Dress for rent

Hi bloggers,
Ada sesiapa yang berminat nak sewa baju pengantin untuk majlis bahagia kalian. sesuai untuk dinner, wedding dan bertunang. Boleh contact saya 0132073385 (Azreena).

Baju warna pink belacan, berkeadaan baik, boleh sewa untuk sepasang atau hanya sehelai. Harga sewa pasti murah. Main cincai kire.... :P

Set Perempuan:
Dress
Veil

Set Lelaki:
Baju Melayu (Bersulam)
Sampin




11 comments:

Anonymous said...

hi.. nk ty u buat bj ni kt mane? n berapa harga?

نورازريناابوحيري said...

yunk, i tempah baju lelaki dgn perempuan ni dgn harga rm200 kt one of my friend. tp viel dgn bunga-bunga dan semua manik-manik tu, i diy sendiri je.

ina said...

salam.kalo nk beli baju and veil u ni bole x? brape? :d

Fyza said...

awak...cantik nye bunga tuu..ajar la mcm mana nk buat...huhuu plissss

نورازريناابوحيري said...

Ina: wsalam.. xjual la baju ni. sewa je boleh la

نورازريناابوحيري said...

Fyza: saya beli je bunga2 ni kat kedai. baju ni saya DIY sendiri je

Ain said...

salam..cantiknye kaler ni. kalo sewa set pmpuan je berape? tgh cari yg murah2 je ni coz nk wt simple2.jimat.

Anonymous said...

I will right away grasp your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink
or e-newsletter service. Do you have any? Please permit me know in order that
I could subscribe. Thanks.

My web-site ... grey dresses

Anonymous said...

There's definately a lot to know about this topic. I really like all the points you have made.

Feel free to visit my blog - justweddingsinspired.blogspot.com

Anonymous said...

salam sis..bape sewa baju ni sepasang laki dan prempuan?

Anonymous said...

It's the best time to make some plans for the future
and it's time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips.
Maybe you can write next articles referring to this article.

I desire to read more things about it!

Feel free to visit my web site - Katherin S. Ruh