Wednesday, December 21, 2011

Happy Feet 2

Dah hampir sebulan kot tengok cerita ni. tp xkira nak share jugak... sbb aku betul-betul fall in love dengan penguin-penguin gebu yang berjoget-joget tu...
Watak disukai: of course la si Erik yang comel

Babak terbaik: masa Erik nanyi kat kawasan elephant seal. mengangis aku dgn sepupu2 aku...
ni link kalo nak dengar. http://www.youtube.com/watch?v=mpikCpNfiGs
untuk Happy Feet 2 ni, aku bagi 5 bintang. sbb sangt2 jatuh cinta pada erik yang sweet dan bersuara merdu... wink wink....

gambar dengan puss in boot sblum masuk panggung wayang. dorang nak tgk puss in boot tp aku xbagi sbb aku dah janji nak tgk dgn en. bakal suami. hahaha... sian dorang. tp sib baik la. sbb puss in boot xsebest erik yang gebu tu :)

2 comments:

APAN said...

boleh menangis gak ke tengok citer tu?aku ingat puss in boot tu lagi bes...huhu

PinQib said...

hoho.... best lg kalau ada shrek.. ohh rinduuuu gak ngan blogggg ni =)