Tuesday, December 27, 2011

ber'lunch' di anje...

selamat tghari dn selamat menjamu selera.
bosan tunggu kay yg tgh beratur nk order nasi beriani gam sempat nak update blog bersawang ni. :p
hati sgt2 neves sbb xsmpai 3bulan xdah nk jadi isteri org. so kene diet mkn n jaga badn. jadi layan soto je... huhuhu... okbye...

Wednesday, December 21, 2011

Happy Feet 2

Dah hampir sebulan kot tengok cerita ni. tp xkira nak share jugak... sbb aku betul-betul fall in love dengan penguin-penguin gebu yang berjoget-joget tu...
Watak disukai: of course la si Erik yang comel

Babak terbaik: masa Erik nanyi kat kawasan elephant seal. mengangis aku dgn sepupu2 aku...
ni link kalo nak dengar. http://www.youtube.com/watch?v=mpikCpNfiGs
untuk Happy Feet 2 ni, aku bagi 5 bintang. sbb sangt2 jatuh cinta pada erik yang sweet dan bersuara merdu... wink wink....

gambar dengan puss in boot sblum masuk panggung wayang. dorang nak tgk puss in boot tp aku xbagi sbb aku dah janji nak tgk dgn en. bakal suami. hahaha... sian dorang. tp sib baik la. sbb puss in boot xsebest erik yang gebu tu :)