Friday, April 8, 2011











Jom beli coklat dari 'Cun's Homemade Chocolate'
:)

Friday, April 1, 2011

lollichoc yang comel

Hi bloggers...

Dah lama sangat xupdate ‘Secangkir Kopi’ ni. Banyak perkara baru yang berlaku. Dari suka hingga duka.

Sekarang sambil menjalankan business keluarga, aku dah start secara kecil2lan business baru aku sendiri. Dengan sokongan keluarga dan tunang.

Nak tau business apa? Aku buat coklat dan jual di kedai2 dan sekolah tempat aku tinggal sekarang ni. Sambil2 tu, aku amik juga tempahan untuk majis2 perkahwinan, hari jadi, pertunangan dan pelbagai.

Baru-baru ni, aku dipertanggungjawabkan untuk menyediakan coklat lolichoc untuk majlis perkahwinan kak Noi. Yang berlangsung pada 20 mac 2011 di taman botani, putrajaya. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar. Dan coklat aku pun jadi pemeriah majlis. =)

Kalau uols berminat nak order coklat, bolehlah contact aku di alamat limau_manis107@yahoo.com atau bleh direct call or sms ke nombor 0132073385.

Harga dan design coklat boleh dirunding.