Wednesday, November 3, 2010

lelaki dan ketinggian

entry ini khas buat lelaki rendang (^__^)
kau kata kau bz buat fyp. tapi hari2 kau update blog ko kan. hahaha... peduli la. release tension kejap la. mana bleh makan fyp, tidur fyp. kena la jugak bercinta, berfb n berblogging. lalala. ok... pada pandangan korang, mcm mana korang menilai kehenseman seorang lelaki. mata diakah, warna kulit diakah, rambut diakah ataupun sikap diakah? dulu masa kecik2 selalu beranggapan lelaki yang macho adalah TALL, DARK n HANDSOME... tapi tu dulu la. masa belum matang (bercinta). (^_^)

kalau tanya aku sekarang, macam mana lelaki yang aku rasa hensem, aku akan jawab "tak tinggi sangat, xgemuk sangat, rambut kerinting, kening tebal, telinga capang dan senyum malu2 kucing" - (Mr. S, adakah anda tau siapa yang saya maksudkan T___T)
ok... tapi ramai kawan2 perempuan yang sukakan lelaki yang tinggi dan agak2 berisi sikit. kenapa ye? ada yang cakap akan rasa protected. betul ke?? tapi lelaki2 kat malaysia ni ramai yang mempunyai ketinggian yang sederhana ala2 rendang gitu. mcmaner nak cari makan? hahaha... lagi2 kalau hati dah terpaut dengan gadis cantik yang tinggi dan ala-ala model. gile kau nak jalan sebelah pun rasa xconfident.
tapi.... nak tau xada berita gembira untuk para2 lelaki ini iaitu dengan adanya kasut zirafah a.k.a GIRAFFE SHOES. kau ingat perempuan je ada high heel ke? lelaki pun ada tau... T___T
malas nak cerita banyak2. korang pegi la tengok website dia kat Giraffe shoes. ni ada sikit gambar and info how this shoes work.






nota kaki: so guys, boleh la sambung angan-angan nak cari awek model yer :P (Mr. S, nota ini bukan untuk anda. anda saya punye. hehehehe)

No comments: