Monday, November 15, 2010

Latest update dari SeCaNgKiR KoPi

aku sekarang baru je lepas present FYP (Final Year Project). maknanya, ini adalah semester akhir aku disini. and also, minggu terakhir di Dungun.
alhamdulillah. sngat bersyukur sebab semua ni hampir selesai. segala perit jerih ini satu hari nanti pasti akan jadi kenangan manis. bukan ke kenangan manis tu datangnya dari perjalanan hidup kita? ini lah perjalanan hidup aku sebagai seorang pelajar.
insyaAllah...

nota kaki: terima kasih kepada semua pihak yang membantu dalam menjayakan dan menyokong aku selama ini.
p/s: esok present poster pulak utk fyp. lebih ramai orng akan datang. huhuhu... xsabar nak balik raya. tapi naik raya kene hantar pulak report dan lepas tu start keje pulak. wah... xde gap nak enjoy2 pun. huhuhu

No comments: