Monday, November 1, 2010

GiantPolar kreatif

blog aku makin senyap sekarang kan. aku xada masa nak update. dgn exam n fyp (Final Year Project) yang xsiap-siap lagi. memang xada masa nak update. banyak cerita yang nak share tapi.........
walaubagaimanapun, hahaha... ayat dalam buku okay sebab dah terbiasa taip ayat melayu penuh n google translate je. so, xpayah nak pening-pening fikir ayat nak buat report fyp. hahaha... punye pemalas kau. patutla supervisor asyik complain ayat kau macam ayat budak darjah satu. lol.
dah.. dah.. abis cerita pasal fyp. walaupun aku xupdate blog, tapi aku masih blogwalking. cuma malas nak tinggal jejak. malas menaip kot. hahaha... nak dijadikan cerita, aku blogwalking ke MY ARI blog. n aku pun tertarik dengan blog yang di suggestkan iaitu giantPolar. memang cool n creative. uol's pergi la tengok ek. kat sini aku share skit dengan korang. tapi WARNING untuk korang, nak share apa2 bahan dari sini sila bagi kredit sekali ye.. tapi bukan kat blog tu aje. tapi dari mana2 blog atau bahan sekali. sile2 la rajinkan diri untuk bagi kredit sbb untuk menjaga harta intelek. hahaha... ok, aku bukan nak ceramah ethic in IT pun. hahaha...






ok nak g mandi semayang n sambung belajar. esok ada paper. byebye...

p/s: 내 시험에 행운을 기원합니다.

1 comment:

PinQib said...

heheh.. semua lawak.. ^^ thanks for sharing