Tuesday, June 29, 2010

ugly beauty contest



ni 1st time saye wat contest. memng dah lama berniat nak buat tapi xde rezeki lagi.

cara2 masuk contest ni:
  1. wat satu entry n link ke http://aneerzarn.blogspot.com/2010/06/ugly-beauty-contest.html
  2. uploadkan gambar yang paling hodoh =P
  3. ceritakan sedikit pasal gambar hodoh tu =P
  4. xperlu jadi follower
  5. antarkan link anda kat comment di bawah
  6. done...
syarat2
  1. gambar mesti xde unsur2 lucah, kekejaman atau apa2 yng boleh mendatangkan apa2 ketidakpuasan hati
  2. saye dan kawan2 yng akan jadi pengadil
  3. keputusan muktamad
  4. gambar yng diedit atau tidak diedit adalah diterima
  5. tarikh akhir adalah pada 29 hb july 2010
hadiah pertama = topup rm 10
hadiah kedua = topop rm 5 x 2 pemenang

kalo yang pakai line tu, mcmaner nak buat ek? hehehe... ada idea x??

4 comments:

♥M.I.A♥ said...

haha. macam best je.
tapi kalau gune line, nak topup ke mane? cgeh cheh.. xpe.. good luck =)

♥M.I.A♥ said...

haha. macam best je.
tapi kalau gune line, nak topup ke mane? cgeh cheh.. xpe.. good luck =)

نورازريناابوحيري said...

tq m.i.a coz tanye. xterpikir plak ek. macam aner ek?

♥M.I.A♥ said...

hahahaha.. tanye kite balik pulak kan. tak pe tak pe.. saya tak susahkan awak.. nanti in'allah, saya cari gambar hodoh saya yang memalukan.. cheh cheh. maleuw