Tuesday, June 1, 2010

in20years[dot]com

aku dah lama xberjogging ke blog teman2 lain sebenarnye. bukan disebabkan xde masa. tapi disebabkan tenet kat kpg ni lambat mcm siput. ni bile datng kl sbb kene jadi nanny jaga anak buah demam baru boleh berjoging 24jam. kantoi plak jadi nanny yng xbertanggungjawap... (^_^!)
ok, aku singgah la kejap ke blok dhamirah ni, kawan blogger aku. aku pun try la jugak wat. hihihi... kalo nak tau betul ke idak, tunggu la lagi 20 tahun ek.

ni muke aku 20 taun kalo aku ni drug addict. hihihi


ni pun muke aku 20 taun kalo aku ni drug addict. mcm nenek kebaya...


ok... ada berani nak tgk muke tua anda?? klik cni k.

2 comments:

PinQib said...

haha.. nape smua orang dok wat benda ni?? -__-"

نورازريناابوحيري said...

hahaha... sbb cam best. t dah tue leh tgk balik betul ke idok