Wednesday, June 2, 2010

Giveaways si come plushie dari selipar jepun pink


bangga ok kalo jalan2 kat mall pakai selipar jepun kele pink. pink ok... sangat jambu mcm plushie-plushie comel ni. ok saye tipu. satu je plushie yng jambu. yang satu lagi adalah garang mcm makngah sbb sangt merah. tapi muke xnampak garang sebab comel yang amat. rasa mcm nak gigit je siap ada love dekat dada kiri buat orng jatuh cinta.
saye cop yng kale pink tu ek. tapi kalo xdpt kale pink tu, merah pun saye nak jugak sbb ada love. ok2.. xkisah la mana2 pun asalkan saye dapat. kalo awak2 nak jugak, sile la join giveaway dari selipar jepun pink ni ek.
cik selipar jepun pink jugak telah confirmkan yng tidur jadi lena sbb adanye si plushie ni. oleh itu sape2 yng susah nak tdo malam, sile join la ek. sure pas ni dah boleh tdo lena sbb peluk plushie ni.

3 comments:

PinQib said...

haii

PinQib said...

wah. comel nye.. blikan untuk saya 2..

نورازريناابوحيري said...

hihihi... jom la join same2 menang. hihihi