Friday, April 16, 2010

sambutan jubli perak

pada 30 mac lepas, kami satu class, (cume 9 orng je pun) bersama2 meraikan hari jadi aku yng ke 25. hihihi... adakah aku semakin tua???
memang seronok sbb rasanye, ini kali pertama kami ramai2 kuar sekali. class kami semuanye ada 9 orng. dan semuanye perempuan. so, ladies nite la. memng happening sngt. i love u all n thank you for the great nite. tq also for the cake n hadiah tu. really love it. =))

aku dan junaidah

Glee...

air buih... (^_^!)

set 1

set 2

tangan masing2 tunjuk angka 25.. huhuh.... apakah???

my classmate

9 orng...

25th birthday cake

kene pakai topeng rabbit.. lol (^_^!)

aku, june dan myexara


muke kene serius masa potong kek yer..

rupa kek sabaik sahaja dipotong

posing depan Rush Cafe

posing di tapak pasar malam Paka

aksi bebas....

birthday gul

aku dibuli... mama... tolong...

sangat terharu....

blouse polka dot... sangt suka....

selepas sahaja makan2 dan sesi ambil gambar sambil cover2 sbb pakai heel 2inci setgh atas tanah. bayangkan betapa susahnye nak pose sambil takut kasut terbenam dalam tanah. kasut baru tu. beli utk dinner tapi xsabar2 nak pakai.
selepas tu, kami pergi ke bandar dungun pulak utk layan karok. tapi beberapa insiden yang psyko telah berlaku. sangt ngeri dan mendebarkan. sile clik ke page cik emieza utk cerite lanjut. bukan xmo cite tapi kalo aku yng cite, xdpt nak explain betapa psykonye insident tersebut... huhuhuhu

4 comments:

PinQib said...

hehe.. posing, posing.. leh ada bakat jdik modell

نورازريناابوحيري said...

ada macm hanis zalikha x? hihihi

Mye said...

haah..perasannya..
alar..ko la cte bab mamat gle tu..
xsme scene kt spital..
hahhaaa.sengal

نورازريناابوحيري said...

hahaha... maner de perasan ler. aku da tinggi tau mcm hanis. lol.... kene cite gk ker????