Tuesday, February 2, 2010

ting tong ding dong...

Angin monsun dah hampir berakhir. monsun cup plak memng dah lama berakhir. dimana masa kerja dulu beria2 nak pegi tengok monsun cup kat kuala terengganu. tapi hajat xpernah kesampaian. (^_^!)
mood nak tulis belog pun semakin berkurang. mungkin sbb dah tua smpai xlarat nak menaip kat laptop usang ni. tua ke? wah... siapa sangka tahun ni sudah mencecah umur 25 tahun. terasa diri amat tua. tapi umur2 mcm ni la bleh kawen. (^_^) rasa gembira bile cerita pasal kawen. ahhh... sangt menggatal yer kamu.
lagi seminggu nak cuti mid sem. mood pun sudah mula agak suam2 kuku. emosi dan rohani sudah mula packing barang nak pulang ke kampung. tapi jasad masih lagi disini. tetiba teringt pasal event2 yng akan dijalankan pada sem ni. wahhh... sangt banyak.

  1. sukaneka anjuran bizzcom (6 feb 2010)- bertindak sebagai ajk makanan. setelah kuasa aku sbgai ajk xtvt telah digulingkan. takpe2, akan aku racuni makanan korang semua
  2. program sekolah angkat (27 feb 2010) - bertindak sebagai pemerhati.
  3. jualan tiket wayang utk meng'collect' dana - bertindak sebagai.... alamak, lupa la. ajk yang sangt sengal. adakah aku sebagai bendahari??? ataupun penolong ketua project??? (nampak sangt aku hanya rakan kongsi tidor)
  4. no smoking day - masih juga tidak pasti dgn tugas yang harus dijalankan.
  5. program anak angkat dibawah subject operation behaviour - bertindak sebagai.... aritu sbgai ajk kempen kesihatan. tetapi status terbaru masih xpasti.
  6. demonstrasi mengelak jenayah ragut dan pemanduan berhemah (18 mac 2010) - bertindak sebagai ajk perhubungan awam. menjadikan aku sedikit slim kerana terpaksa mendaki pejabat pentadbiran di tingkat 3 sebanyak 3kali dalam satu hari. (^_^!)
  7. lawatan sambil belajar bagi subject operation mgt - bertindak sebagai???? kash, ko ckp kat sara aku pen. setiausaha ek??? confirm ke???
  8. dinner bizzcom (10 april 2010) utk meraikan dan menghalau pelajar part 6 cepat2 bla dari uitm - bertindak sebagai ketua project. erm.... aisshhh... paperwork lom wat lagi. sangt malas.

wah.... terlalu banyk xtvt yng bakal diadakn pada semester ni. miss, bile nak buat AGM? saya xmau pegang apa2 jawatan lagi bole? saya mau jadi rakan kongsi tidor. (^_^)

3 comments:

myee said...

ye la..ko kn aktif sgt..jd la ajk tidoooo..

pudding pie said...

busynyer..

نورازريناابوحيري said...

mye: hahaha... aktif ke???
puding pie: buzy dgn aktiviti, dgn kelas lagi. tapi best. tahun akhir la katakan