Sunday, January 17, 2010

mimpi indah yang aku sangat suke dan teruja....



mimpi ni mainan tdo je kan. tapi apa2 pun, aku suka mimpi aku malam tadi. wat aku happy all day long. smpai rasa nak smbung tdo lagi rasanye. nak mimpi indah tu datang lagi. hihihi...
aku bermimpi nikah dgn tersayang aku. huhuhuhu.... ada la tok kadi n family aku n die. siap ada lafaz lagi tu. sekali lafaz, terus terdetik dalam ati aku "eh... aku dah jadi bini orng ke....?"


yepeeeee....... dah jadi bini orng.. hahaha... bunyi ala2 desperate plak. hahahaha... tapi serius wei.... aku terpikir, bile la aku nak kawen ni. umur dah masuk 25 taun ni. kire dah masuk suku abad la kan. huhuhuhu... sangat tidak dapat diterima....
sayng, cepat2 kumpul duit je. =))

2 comments:

fiD said...

ok kak, rasenye lepas stadi k,,, 27 ok latue,,,

kawen ni susah kak, bukan leh men2, heee

نورازريناابوحيري said...

hahaha... awk lelaki kot dik oi. akak xmo la bile umur dah 40, anak2 baru umur 5 taun. t kalo apa2 jadi, sapa nk jaga dorng. memng la hidup mati ni ketentuan. tapi possibility die adalah lebih tinggi rite. niway, it just me pendapat about my own life.