Sunday, January 31, 2010

gambang water park

wa... sudah lama rasanya xupdate blog ni. agak sibuk sekarang. (sibuk dgn menonton drama korea dan berjalan2. lalalala)
ari jumaat lepas, aku, myexara, nadia, emieza, ayuni, shima, mimi, nora, nana and anin bersama2 p gambang water park. naik 3 kete. dari umah gerak awal2 pagi lagi sbb xsabo nak main air. dalam perjalanan, aku tdo. lalala (membuatkan 2 makhluk sangat meluat dgn aku. maaf la yer.... =p )
smpai2 sana kol 10 lebih. ingtkan boleh terus masuk. rupanya operation hour die kol 11pg. tiket masuk rm19.90 dan kat dalm tu gune konsep cashless. kire best la. xde la risau nak bawak duit sambil nak main air. =))
kitorang main mcm dah xingt dunia. (cume perumpamaan je. mana mungkin aku lupa dunia.) sangt seronak. bayangkan la, dari kol 11 main smpai kol 3. xnaik2 pun. langsung xingt makan n minum. asyik main air dan ombak. memng la gambang water park tu xsehebat sunway lagoon. well, dari harga pun dah tau la kan. tapi kire ok la. berbaloi sngt2.
yng paling aku suka kat ctu main luncur tikar terbang dan main ombak. tapi semua game pun aku main banyak2 kali. serius best. (al maklumla kat cni xde hiburan yng mcm tu. agak jakun juga disini. =p )
kol 3 lebih, kami bergerak balik. tapi sempat singgah east coast mall jap for lunch. (lunch ke kol 5? abaikan la.) sangat sedih apabila mendapati baki di bank islam aku rm3.30 dan baki didalam bank cimb aku cume rm22.90. asal jpa xmasuk lagi? orng lain semua dah masuk ni. aiseh... sudah sebulan la masuk blaja. tinggal lagi 3bulan disini. jpa masih lom masuk lagi. mau makan apa ini????
dgn mata berkaca2 kerana terharu, aku dibelanja oleh nadia. wa.... sngat bahagia ketika itu. dan terpaksa menumpang kasih ayuni yng snggup berkongsi cheese cake yng sgt sedap itu. dan juga menagih kasih myexara yng sanggup berkongsi air laicikang yng sangt menyegakkan itu. hehehe... dan juga, kepada emieza yng snggup pinjamkan duit (walaupun aku menolak, tapi niatmu itu sangt buatkan mata aku berkaca). terima kasih all. t dapat jpa, aku lanje korang ek. =))

p/s: pic, aku upload kemudian sbb xamik lagi dari camera girl. =))

6 comments:

cintaqaseh said...

oh...kita bermain aur di tempat yang sam..yeay!! best kan..=)

fiD said...

xpe msk lmbat, nnti kamu x mmbzr, uhuh

نورازريناابوحيري said...

cintaQseh:> memng best gile. xrugi la pegi. walaupun tempat tu masih baru. tapi puas ati.
fid:> mmng la xmembazir. tp skng ni dah mula meminjam dan berhutang sana sini. bile masuk jpa nanti, bayar utang habis jugak (^_^!)

نورازريناابوحيري said...

cintaQseh:> memng best gile. xrugi la pegi. walaupun tempat tu masih baru. tapi puas ati.
fid:> mmng la xmembazir. tp skng ni dah mula meminjam dan berhutang sana sini. bile masuk jpa nanti, bayar utang habis jugak (^_^!)

Mye said...

xpe..ktorg sudi jek..papepun dpt duit jgn lpe mmbe..huhuh
:p

نورازريناابوحيري said...

huhuhu... xlupe punye. tempat jatuh lagikan dikenang. hehehehe