Saturday, January 16, 2010

betul la wei.... aku xtpu...

sumpah xtpu punye. aku aci kerat jari la apa yng aku ckp ni betul. xtpu punye. betul. sungguh. tobat la aku xtpu.
BETUL LA WEI.... AKU XTPU YANG AKU DAH BELI SEBIJI KETE.
nape tekejut plak? apa? ingat anak penjual ABC 50sen xmampu beli kete ke? apa, ingat student UiTM xmampu beli kete ke? apa, ingt dgn biasiswa JPA xmampu beli kete ke? apa, ingat dengan awal2 semester ni dgn duit jpa xmasuk lagi, aku xbleh beli kete ke? apa, ingt aku tpu ke? sungguh la. betul punye ni...
ye la... aku tau la kete aku tu murah je. tapi yng penting kete baru tau. bukan 2nd hand. so, takat ni aku dah ada 2 kete dah n 1moto. walaupun kete aku yng satu lagi tu, boleh campak kat sungai wat tukun tiruan, tapi aku tetap sayang. almaklumla.... my 1st car.
betul la.... aku xtpu la..
sumpah aku beli. kaler pink tau. aku xmampu la nak beli kete yng beso2 ni. kete dua pintu je. kalo korang nak tumpang aku p class tu, bukan aku xnak bawak. tapi sudi ke korang nak naik? almaklumla, kete kecik je. sempit. tapi tu je yang aku mampu kan. murah sgt2 je. 16k je. kalo korang nak beli, korang bleh la simpan duit dari skng. aku ni pun beli cash je. malas nak tambahkan hutang bulanan aku.
fuh.... xmo caya gak ke? aku xtpu la... betul punye la.... ni buktinye..............................

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>


ni la kete baru aku. dgn skuter kuning aku.

dan ini plak kete buruk aku. dapat free je. kalo korang nak, korang mainla petville. hihihi....


nota kaki:
aku cakp kat kay, kema and emi, "perhatian kepada emi, kema n kay. aku dah beli kete. sile jeles." aku xde niat pun nak tpu diorang. tapi respon dorang, "weh, serius ke? ko beli bape ribu. sape punye kete. kete apa?".... hahahahaha.... hello babe.... aku beli kete kat petville je la.... jgnla terkejut smpai mcmtu sekali. hahahahahahah....
betul wei.... aku xtpu....

10 comments:

PinQib said...

Kamu., yang namanya bertulisn arab.,
tukar la setting komen ke pop up.
susah den nk mengomen..


Lol.. jeles da masa sebut kete pink td
ingt kete betul2 tau..
nasib la..
kang kang g culek kete kamu br tau!!!!!!!!!

نورازريناابوحيري said...

k. tq. dah late ni. sok plk saya tgk2 setting tu yer. hihihihi. nitezzzz

نورازريناابوحيري said...

namaku itu nur azreena abu hairi la. cume bertulisan jawi

fiD said...

aku sokong guna embedded jew, Pinqib tue masuk blog aku pon suro tukar popup, amenda nta, ihaihahiaiahiha...

نورازريناابوحيري said...

erm... xpe2. aku rasa best gak wat pop up. sbb xganggu blog yng ko tengah baca tu. xpe2. kite cube je. t apa2 bleh komen k. tq.

Lady of the Blog said...

Hye you (^_^) I'm dropping by to thank you for being my 1st follower. Hohoho..Thanks again =)

نورازريناابوحيري said...

welcome. =)) luv baju2 yng u jual tu. i'll buy something maybe. just looking around first. =))

Lady of the Blog said...

all right. no problem =) drop again when you're free. Got new items posted on the blog

luv5ruz495 said...

ko ni x abes2 nk bt april fool kt org..bile la ko nk betobat ni

نورازريناابوحيري said...

hahaha... sib la oi. sape suh jd mangsa aku. =P