Monday, December 14, 2009

syukran....

post ni aku nak letak dari aritu lagi. tapi xsempat2. sbb aku kene demam selsema. dgn idung tersumbat n ingus meleleh2, memng xselesa. mata rasa panas, badan2 rasa kebas. sakit woooo....
tpi, aku bersyukur sgt2 sbb result aku aritu agak baik. walaupun xdekan, tapi at least xla jatuh teruk mcm sem lepas. terima kasih pada Allah, keluarga yng doakan aku, tercinta yng xpenah give up dgr aku tertekan tiap2 mlm, nadia yng selalu dok ajak aku blaja sama2, myxara yng ajak aku lepaskan tension n budak2 umah sewa yng jadi bahan rujukan. thnks a lot to lecturer yng bagi markah kesian kat aku.... tq sir, madame n miss... thanks a lots.... =))

No comments: