Tuesday, December 15, 2009

demam

post ni aku dedicate utk kawan2 n semua yng sangt perihatin kat aku masa demam aritu. walaupun masih belum sihat sepenuhnye, tapi aku tetap nak ucapkan terima kasih sbb jaga aku masa demam. to mama, nurul, su, kak mima, sayang, mai n nadia (ada ke ek?) -ada la. sbb dorng ajak aku bersenam 1 hari round kat jj cheras selatan. at least xde la manja sgt badan aku ni. =))

tq to all.... i love u all...

2 comments:

arif said...

hi... lama xdgr khabar... hepi tgk in bahagia...
i pray only the best 4 u....

نورازريناابوحيري said...

tq. ni arif mana ek?