Friday, October 9, 2009

mood raya lagi

arini dah masuk raya yng ke-20 but i'm still in raya mood. ari ni, pas jumaat, kami 1 umah p beraya kat umah sepupu sarah. kat dpn kedai aminah. makan mee goreng n nasi dagang. huhuhu... mula2 tu xbleh telan nasi dagang ni. tp sbb lapar punye pasal, aku besarkan jugak tekak ni. biar cepat2 dia masuk dalam perut. hihihihi...
pas p beraya tu, we all singgah jap p umah prof zamri. memng x rancng pun nak g situ sebenrnya. tapi dah mood raya la katakan. balik umah dalam kol 5.
penat sgt skng ni rasanya. i have to submit 3 project in 2 week n have 3 test in next week. then, lagi 3 minggu aku ada final exam. celaru jugak la. tak tau nak start yang mana 1 ni. next week nak balik pun terpaksa cancel.
n 1 lagi yng wat aku celaru is, mana nak cari umah sewa utk praktikal nanti ni. praktikal just 1 month je pun. dpt plak kat tgh2 kl tu. aku mintak yng dekat2 je. tapi dia antar aku kat tempat lain. da la xdpt offer lain. fuh............. tp sib baik dapat alaun. rm 300 pun jadilah... leh le lepas duit tambang bus.

No comments: