Monday, August 24, 2009

one drop perfume

korng xperlulah nak berhabiskan duit utk sentiasa berbau wangi. korang mesti pernah dgr pasal ONE DROP PERFUME kan? ONE DROP PERFUME boleh memberikan kesan haruman yang hampir sama dengan jenama antarabangsa. ONE DROP PERFUME ni didatangkan dalam bentuk pati minyak wangi tanpa campuran alkohol atau air. so, ianya boleh dibawa utk solat dan boleh digunakan tanpa was2. lagi, ia lebih wangi dan kekal lebih lama. ONE DROP PERFUME ni ada 8 botol kecil2 2.75ml yng berlainan jenis haruman dalam 1set kotak tu. botol2 yang kecil ni memudahkan korng bawak kemana saja. so, banyak la space kat beg korng t.


wangian ini bleh kekal sepanjang hari. ONE DROP PERFUME ni mengandungi 5 set wangian diinspirasi dari pelbagai jenama antarabangsa seperti Calvin Klein,Ralph Lauren,Kenzo Flower,Elizabeth Arden,Hugo Boss,Versace,Polo Sport Estee Lauder & banyak lagi!!! untuk lelaki ada 3 set. dan dua set selebriti untuk lelaki dan perempuan. Harga pasaran setiap kotak juga sangat murah iaitu RM40.00 n selebriti set rm 45. if nak beli 1botol yang kecil2 tu pun bleh juga. apa2 pun, just email me at nr.azreena@gmail.com for more info.


**memang sweet kalo bagi ONE DROP PERFUME ni kat orng tersayang. aku pun nak bagi kat mak aku. mesti dia suka sesangat....

No comments: