Thursday, August 27, 2009

ONE DROP PERFUME - NEW PROMOTION FOR HARI RAYA

Assalammualaikum,

atas menghargai sokongan anda kepada sayer yang baru je menapak dalam bidang ni, kami (sayer n partner) dgn ini berbesar hati utk memberikan sedikit potongan harga utk setiap kotak one drop yang anda beli.

sokongan yang membanggakan setakat ini amatlah dihargai. =) terima kasih bebanyak. ini adalah senarai harga baru bagi set2 one drop yang kami edarkan beserta beberapa service yang ditawarkan.

set wanita 1,2,3,4 dan 5 = rm 35 sekotak (tidak termasuk delivery)
set lelaki 1,2 dan 3 = rm 35 sekotak (tidak termasuk delivery)
set selebriti 1 dan 2 = rm 40 sekotak (tidak termasuk delivery)

delivery ke mana2 lokasi semenanjung malaysia = add rm 3
add simple kad raya (dgn nama anda ditulis didalamnya) = add rm 2

sebarang maklumat lanjut boleh telefon 0132073385 (in) atau email kepada nr.azreena@gmail.com

sebarang maklumat mengenai bayaran dan penghantaran boleh terus hubungi sayer bagi tujuan keselamatan. terima kasih kerana menyokong kami selama ini. =)

Tuesday, August 25, 2009

one drop perfume - review


Set Perfumes Mana Yang Paling Anda Gemari?

Set-1(Men)/Blue
31 respondend
17.13%

Set-2(Men)/Yellow
11 respondend
6.08%

Set-1(Women)/Green
87 respondend
48.07%

Set-2(Women)/Purple
37 respondend
20.44%

Set-3(Women)/Pink
47 respondend
25.97%

Set-4(Women)/Red
11 respondend
6.08%

Set Celebrities Special Women
44 respondend
24.31%

Set Celebrities Special For Men
15 respondend
8.29%

Set-3(Men)/Black - NEW
5 respondend
2.76%

Set-5(Women)/White - NEW
10 respondend
5.52%

one drop perfume

Set 1 for WOMEN (RM40)

Inspired by Escape, Calvin Klein
Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
Inspired by Pleasure, Estee Lauder
Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
Inspired by Apple Blossom, Body Shop




Set 2 for WOMEN (RM40)
Inspired by Tresor, Lancome
Inspired by Envy, Gucci
Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
Inspired by Gloria, Cacharel
Inspired by Miracle, Lancome
Inspired by J'adore, Dior
Inspired by Intense, Hugo Boss



Set 3 for WOMEN (RM40)

Inspired by CK Be, Calvin Klein
Inspired by No.5, Chanel
Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
Inspired by Vanilla Musk, Coty
Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
Inspired by Women Boss, Hugo Boss
Inspired by Palace, Paris Hilton
Inspired by Poeme, Lancome




Set 4 for WOMEN (RM40)

Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
Inspired by Aqua di Gio (Women), Giorgio Armani
Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
Inspired by Baby Jesz, One Drop
Inspired by Gold, Amouage
Inspired by Montana "Parfum de Peau", Montana
Inspired by Yohji, Yohji Yamamoto
Inspired by Amarige, Givenchy




Set 5 for WOMEN (RM40)

Inspired by Fairy Dust, Paris Hilton
Inspired by Flower, Kenzo
Inspired by Eau De, Givenchy
Inspired by Magnifique, Lancome
Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
Inspired by Pure Poison, Christian Dior
Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears




Set 1 for MEN (RM40)

Inspired by Blue Jeans, Versace
Inspired by CK One, Calvin Klein
Inspired by Eternity, Calvin Klein
Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane

Set 2 for MEN (RM40)

Inspired by Boss Signature, Hugo Boss
Inspired by Tuscany per Uomo, Aramis
Inspired by Cool Water, Davidoff
Inspired by Drakkar Noir, Guy Laroche
Inspired by L'Eau d'lssey pour Homme, Issey Miyake
Inspired by Allure Pour Homme, Chanel
Inspired by Le Male, J.P. Gaultier
Inspired by Pleasures for Men, Estee Lauder



Set 3 for MEN (RM40)

Inspired by Desire, Dunhill
Inspired by Hugo XY, Hugo Boss
Inspired by Dior Sport, Christian Dior
Inspired by Miracle Homme, L'Aquatonic
Inspired by White Musk for Men, Body Shop
Inspired by Diamonds for Men, Emporio Amani
Inspired by Sculpture, Homme
Inspired by Epiphany, One Drop Perfumes





MEN Celebrities' Special (RM45)


Inspired by Instinct, David Beckham
Inspired by Unforgivable, Sean John
Inspired by True Star, Enrique Iglesias
Inspired by Jordan, Michael Jordan
Inspired by Adventure, Ewan McGregor
Inspired by Life, Adre Agassi
Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas
Inspired by He, Usher





WOMEN Celebrities' Special (RM45)

Inspired by M, Mariah Carey
Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
Inspired by Curious, Britney Spears
Inspired by Kate, Kate Moss
Inspired by Show Time, Kylie Minoque
Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
Inspired by Glow, Jennifer Lopez
contact me at: 013-2073385 (In) for purchasing and delivery methods

Monday, August 24, 2009

one drop perfume

korng xperlulah nak berhabiskan duit utk sentiasa berbau wangi. korang mesti pernah dgr pasal ONE DROP PERFUME kan? ONE DROP PERFUME boleh memberikan kesan haruman yang hampir sama dengan jenama antarabangsa. ONE DROP PERFUME ni didatangkan dalam bentuk pati minyak wangi tanpa campuran alkohol atau air. so, ianya boleh dibawa utk solat dan boleh digunakan tanpa was2. lagi, ia lebih wangi dan kekal lebih lama. ONE DROP PERFUME ni ada 8 botol kecil2 2.75ml yng berlainan jenis haruman dalam 1set kotak tu. botol2 yang kecil ni memudahkan korng bawak kemana saja. so, banyak la space kat beg korng t.


wangian ini bleh kekal sepanjang hari. ONE DROP PERFUME ni mengandungi 5 set wangian diinspirasi dari pelbagai jenama antarabangsa seperti Calvin Klein,Ralph Lauren,Kenzo Flower,Elizabeth Arden,Hugo Boss,Versace,Polo Sport Estee Lauder & banyak lagi!!! untuk lelaki ada 3 set. dan dua set selebriti untuk lelaki dan perempuan. Harga pasaran setiap kotak juga sangat murah iaitu RM40.00 n selebriti set rm 45. if nak beli 1botol yang kecil2 tu pun bleh juga. apa2 pun, just email me at nr.azreena@gmail.com for more info.


**memang sweet kalo bagi ONE DROP PERFUME ni kat orng tersayang. aku pun nak bagi kat mak aku. mesti dia suka sesangat....

Sunday, August 23, 2009

cube try this..

Korang penah dgr tak pasal product herbalife? If korng berminat nak turunkan berat badan, or nak naikkan berat badan, or nak cari makanan tambahan utk korng punya diet harian, why don’t korng try this product. Korang bleh la cek kat mana2 forum or website yang discuss pasal product ni. N kalo korng nak cube2 try, korng bleh la order kat aku. Utk maklumat lanjut, korang leh email aku sendiri at nr.azreena@gmail.com utk sebaranng pertanyaan.

1st day puasa

Arini bermulanya bulan ramadhan yng ditunggu2. 1st day puasa, macm2 ragam berlaku. Kalo dulu masa kecik2, ada yang curi2 makan dalam semak(nama dirahsiakan). Ada yang curi2 minum dalam bilik air. Maklum le, masa tu kecik lagi. Mana tau sgt. Tapi seingat aku, aku start puasa penuh masa darjah 1 lagi. Sbb kawan2 kat sekolah dulu pun semua islam, n semua puasa. Xtau la aku kalo dorng ni puasa betul ke puasa yang yok. Balik2 sekolah terus bukak periuk. Hehehehe. Tapi yang aku tau, bile aku tanya, semua kata puasa. N aku pun nak la fight dgn dorng. Dpat puasa penuh. Tapi sebenarnya, dengan niat lain. Hehehehehe... mak aku kata, kalo xpose t raya xbleh dpt duit raya. N mama janji nak nagi duit raya banyak. So, apa lagi. Aku pun dgn berkobar2 la nak berpuasa. Padahal, berapa sgt la duit raya yang mama bagi masa tu. Hehehehehe... masa tu seringgit tu rasanye macam da besar sgt nilainya. Yela, dulu duit seringgit bleh wat beli aiskim 10 batang. Skng ni seringgt bleh beli 5batang je aiskim. Hehehehe.....
Nak dijadikan cerita, malam tadi dalam pukul 9 malam, member aku (kay) yang tgh syok tdo tetibe je marah kotorng. “Aku xniat lagi. Awat hang xkejut aku makan.” Aku n sarah pun heran la. Kebetulan plak masa tu, surau dekat dgn rumah kitorng ni tgh wat sembahyang tarawikh. So adala bunyi orng ngaji2. Xlama pastu, aku n sarah pun gelak besar. Rupanya kay mangigau. Dia ingatkan da subuh. Dia marah kitorng sbb dia xniat pose lagi. Hahahaha.... pengajaran dari cerita diatas ni ialah: jgn tidur waktu maghrib. Banyak setan. Hahahahahha....

Friday, August 21, 2009

Tersebut la kisah.......

kes ni terjadi sebulan yang lepas. Tarikh dan masa kejadian, aku kurang periksa. Masa aku kuar dari rumah nak p class, aku dgn slumber je sarung sandal aku yng color belang2 merah biru. Murah je aku beli. Rm 7 kot xsalah. Beli kat pasaraya ten2 je. Hehehehe...
Aku xsedar palk bile masa aku tersarung sandal kawan aku. Sesampai je kat gate uitm tu, baru le aku sedar yang aku pakai sandal sebelah lain. Wa.. malu siot. Tapi macam biasa, aku slumber je masuk kelas dgn sandal seblah lain. Hehehe... yang memalukan tu, obviously nampak aku pakai sbah lain sbb sandal tu kaler itam. Ekekekeke.... dah la besar. Hahahahahahha..... tapi aku wat xtau je smpai la abis class. Hihihihihi


Nak dijadikan cerita plak, smlm kawan aku pun ditimpa incident yang sama. Hahaha.... aritu punye la dia gelakkan aku gile2. Nama kawan aku itu dirahsiakan demi menjaga imej beliau. Hehehehe.... so, moral of my story here : don’t ever2 gelakkan orng if something yng memalukan terjadi coz, its will back to u... =)

yang ni adalah pasangan sandal yang dipakai oleh beliau. =)
kalo korang perasan, sandal yang ada corak2 tu la yng aku pakai dgn sandal belang2 aku. hahahaha....

Sunday, August 16, 2009

pose dah dekat

lagi bape ati lg masuk ramadhan. mean, dah nak raya la ek. yeyeye... xsabar nak raya. tiket raya dah pun beli masa cuti h1n1 aritu. hihihihi
aritu, kuar berita yng campus uitm nak tutup utk 1 sem ni pasal kes h1n1. tapi tu semua rumours je. biasa la. ni mesti kes budak2 yng malas nak belaja ni. hehehe... taunye nak cuti je.
dia demam. risaunye aku. hope xde pape la. xg hospital lagi tu. sbb dia xlarat nk p sendiri. kawan2 umah dia plak xde kat umah mggu ni. siannye dia. xde sapa yng tlg jaga. risaunya aku.
sayang, get well k. i need u syng. i love u

Monday, August 3, 2009

influenza A

aku wif mr mcD

me and mine


me, 5ruz, yazi and mr mcD


My baju orange sorbet = rm20


my applemint jeans = rm24


my eastware blouse = rm40


my eastware blouse = rm40

my CA beg = rm59

my Paris Hilton face

aidid kene flu. tapi bukan h1n1

H1N1 aka influenza A, nama yang sangat comel. tapi sangat2 merbahaya. setakat ni dah 6 orng yang meninggal kat malaysia ni. n kes pun semakin meningkat. uitm terpaksa kosongkan kampus sbb ramai yang di jangkiti virus ni. dapat la aku cuti seminggu.

aku balik kl. g umah akak jat yang baru je kawen bulan 6 aritu. kene plak duit jpa baru masuk n time ni plak tgh mega sale. ekekeke. syok gile aku bershopping2an. hehehehe.

1st thing yng aku beli is external hard disk. 250giga = rm189. kire ok la kan? pastu aku p amik broadband aku yng rosak aritu. g antar waranty. n kedai tu tukar broadband yng baru. hehehehe. sukanya aku....

pastu pas shoping2an kat plaza alam sentral, aku g plak jusco bukit raja. ada sale lagi. hehehe. aku pun sambarla handbeg CA. harga asal rm115 then ada less dapat la rm 59. hehehhe.. suka gile aku. pastu pas solat maghrib, aku, akak jat, abg niza n dia g tgk wayang. cite transfomers 2. hehehe... dah dua kali aku tgk cite ni dgn dia. tapi still xjemu gak.

pastu esoknya mama datang. mama kene g cek up kat hospital putrajaya. kene xray. kebetulan plak mama kene kayap aka herpes. mama kata sakit sgt. sian mama.

seminggu aku kat umah akak jat, hari2 aku keluar. 2nd item yng aku beli is dress warna hijau n blouse warna pink kat eastwear. rm 40 each. aku rasa baju tu cantik sgt. hehehehe.

then, ada plak sale kat jucso taman equine. sale utk j card member. aku beli lagi jeans applemint dari rm 100 dapat rm24 je. murah2. n aku beli tshirt orange sorbet dari rm 49 dapat rm 20. hehehe... n skang ni, aku tgh sengkek. ekekeke....

ari sabtu, mean ari last aku cuti. 5ruz datang dari jb. kitorng ramai2 main ais skating kat sunway piramid. masuk rm18 plus glove rm8. sib baik aku bawak stokin n glove sendri, so jimat la skit.dah lama gile aku xmain, so masa 1st nak slide tu, rasa berdebar2 je. hehehe. pas satu round, aku dah bleh laju da. hehehe.. akak jat n abg niza yng 1st time main, kene pusing 2/3 round dulu baru dia dapat jalan skit2. hehehe.

5ruz n yazi pun 1st time main. banyak kali jatuh. eekekeke... macam nangka busuk. hahahahha... sahak pun datang gak. tapi dia xmain. aidid, akak dayang n abg mie pun datang gak. tapi xmain la. dorng tgk je dari atas. jadi photographer. hehehehe....

malam tu nak balik dungun, jem teruk kat area pusat sains negara. pasal perhimpunan ISA rasanya. aku stuck kat ctu lebih kurang 1jam. sampai2 je hentian putra, bas aku dah lepas plak. trpaksa naik bas persiaran. dah la mahal.

sampai je kat exit jabor, dia salah masuk lorong. dia p masuk jalan to AMBS (al-muktafi billah shah). sepatutnya dia p masuk kemaman, dungun, kuala terengganu. aku dah cuak da. aku tanya driver tu, "ni x g dungun ke?" tapi driver tu diam je. rupanya india yng xpaham bahasa melayu. cit..... geramnye aku.

pastu ada lagi sorng india kat sebelah ni. dia tanya aku nak p mana n then dia translate bahasa tamil kat driver ni. terpaksa la dia u turn balik. tapi nasib baik ada uncle ni tau jalan tu. dia kata leh lalu jalan mak lagam.

jalan mak lagam tu memng scary gile. gelap n jalan xbertar. bayangkan bas yang gemuk tu jalan kat jalan yng sempit, tak bertar, gelap n berliku2. scary gile. aku xdpt tidor. n akhirnya aku sampai kat dungun jam 5pg.

smapai2 umah je aku terus tdo n tak sedar smpai kol 11. hehehehe....... terponteng class tanpa tak sengaja. hahahahaha