Monday, May 4, 2009

so sleepy....

pagi ni ada 1 paper. penat sgt ni. rasa mcm energy da tinggal suku bar je. hehehe.. banyak sngat nak study. tapi satu aper pun xmasuk kat kepala ni. naper la aku ni jadi blur sngat plak ek. huhuhu... seram betul la nak tunggu result kuar.
mggu dpn kitorang satu umah planning nak p kl. dorng nk tdo umah akak aku. hihihi.. nak p itech kat klcc on 15-17 mei. tapi dorng plan, nak p main ais skating. hehehe... bestnye. dah lama xmain. xsabar nk tgk dorng jatuh tergolek mcm nangka busuk. ekekeke....
tapi masa mggu aku p kl t, dia xde. dia nak balik penang. adik dia konvo. so, mungkin xjumpa la kot. xpe la. jumpa time majlis pengantin umah basri je la. hehehe...
banyak plak invitation utk weeding aku dpt bulan ni. 24 ni umah basri. seminggu pastu, umah mila n pda plak. xtau nk p yng mana satu. dua2 best friend. n 6hb 6 plak invitation kat umah aku sendri. akak aku nak kawen. hehehe... xsabar nk dpt abg ipar baru. hehehe....
mungkin sbb exsited sgt, aku mimpi akak aku kawen n dpt anak kembar. hehehe... comelnye. mesti meriah kan...

No comments: